Inför Östergötlands bokmässa: Östergötlands museums vänner

Sommarvädret anstränger sig inte för att locka ut oss just nu, så vad kan väl passa bättre än att läsa om dagens utvalda deltagare på Östergötlands bokmässa?

Östergötlands museums vänner
Hemsida: Länk
Ort: Östergötland
Representant(er) på mässan: Ulla Tham, Lilian Södergren och Kerstin Nilsson

Östergötlands museums vänner har till främsta uppgift att stödja Östergötlands museum genom förvärv av konst och kulturhistoriska föremål. Våren 2012 gav föreningen ut boken Upptäcktsfärd bland konstskatter som presenterar ett urval av Östergötlands museums vänners gåvor. Författaren till boken, Ulla Tham, är konsthistoriker och har skrivit flera andra böcker, bland andra Att umgås med konst. Hon är väl insatt i verksamheten vid Östergötlands museum och har många års erfarenhet av konst och konsthantverk i samband med utställningar, föreläsningar, visningar m.m.

Alla nya medlemmar i Östergötlands museums vänner får ett ex av boken Upptäcktsfärd bland konstskatter. Passa på att bli medlem innan bokmässan och få boken signerad av Ulla som också kommer att berätta om boken på en av våra scener. Med på mässan kommer också Lilian Södergren och Kerstin Nilsson från Östergötlands museums vänner att finnas.

Bibliografi
Upptäcktsfärd bland konstskatter 2012

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *