Inför Östergötlands bokmässa: Atremi bokförlag

Idag presenterar vi ett av de mest produktiva bokförlagen i Östergötland!

Atremi bokförlag
Hemsida: atremi.se
Twitter: @Atremibokforlag
Ort: Mjölby
Representant(er) på mässan: Per-Anders Lundh och Anne Mjärdner

Atremi bokförlag har en bred utgivning av böcker från hela landet men med tonvikt lagd på lokalhistoria och Östergötland. Förlaget arbetar både med traditionell utgivning och uppdragsutgivning. Om du har ett manus som du vill göra till en bok men inte vet hur kan du alltså vända dig till Atremi och få hjälp med layout, korrekturläsning och tryck. Hur många ex boken ska tryckas i bestämmer du själv, det kan vara 50 och det kan vara 2 000! Passa på att fråga Per-Anders och Anne på mässan om hur du ska gå till väga för att få just din bok publicerad!

Bland flera populära författare Atremi gett ut kan nämnas Johan Birath, Åke Holmbring och Mia Karlsvärd. På förlagets hemsida kan man också ladda ner vissa av förlagets böcker som e-bok samt bläddra i några utvalda böcker.

Bibliografi
Extern länk

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *