Inför Östergötlands bokmässa: Muharrem Demirok

Alla deltagare på Östergötlands bokmässa är också utställare — utom en. Dagens deltagare bjöds in för att berätta hur viktigt det kulturella arbetet är för en kommun och hur man samarbetar mellan de östgötska kommunerna för att främja kulturen.

Muharrem Demirok
Hemsida: Blogg
Twitter: @MuharremDemirok
Ort: Linköping

Muharrem Demirok är centerpartistiskt kommunalråd i Linköping med inriktning på miljö och samhällsbyggnad. Muharrem hörs och syns ofta i lokalpolitiska frågor och har ett starkt intresse att utveckla Linköping som stad och Östergötland som region. Han brinner också för kultur och på mässan kommer han att prata om hur man från kommunhåll jobbar för att stärka och utveckla kulturen samt vikten av samarbete över kommungränserna. Muharrem är inblandad i det högaktuella och spännande projektet LinköpingsBo2016 (länk) där universitetsområdet och Mjärdevi ska byggas samman med innerstaden via den nya stadsdelen Vallastaden.

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *