Inför Östergötlands bokmässa: Linköpings Antikvariat

Ett antikvariat är en fantastisk del i litteraturens kretslopp. Därför är det väldigt kul att vi kan ha ett antikvariat med på Östergötlands bokmässa!

Linköpings Antikvariat
Hemsida: linkopingsantikvariat.se
Ort: Linköping
Representant(er) på mässan: Sara Blomstrand

Linköpings Antikvariat är det enda antikvariatet som idag finns kvar i Linköping. De nuvarande ägarna har drivit antikvariatet sedan 2005 och har bland annat förbättrat butikens tillgänglighet för funktionshindrade. Antikvariatet har en bred inriktning med böcker inom nästan alla genrer och områden. Man har också böcker på andra språk än svenska. Linköpings Antikvariat ligger högst upp på Storgatan, mittemot stadshuset (karta).

Linköpings Antikvariat både köper och säljer böcker. Så om du har en stor samling böcker som du inte vet var du ska göra av går det alltid att fråga antikvariatet om de vill ta emot dem. Just nu råder det dock ingen bokbrist då hyllorna är fyllda till bredden från golv till tak — att gå in på antikvariatet och inte hitta en bok man blir intresserad av är snudd på omöjligt!

Köper man en bok via nätbokhandeln Östgötabok kan man välja att hämta ut den på Linköpings Antikvariat och på så sätt få boken till nätpris och slippa fraktkostnad!

Bibliografi

Det här inlägget postades i Lokal bokmässa. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *