Fotbolls-VM

2015-06-08

I kväll börjar äventyret för det svenska fotbollslandslaget som spelar VM-slutspel i Kanada. Två av spelarna har sin hemvist i Linköpings FC, Jessica Samuelsson och Charlotte Rohlin. Båda är östgötar och representerar vårt län på ett utmärkt sätt. Vi önskar dem och laget stort lycka till i VM!

Lagom till Linköpings stadsfest i slutet av augusti i år släpper DIBB förlag boken om Linköpings FC med historia, nutid, personporträtt, viktiga matcher, segrar, förluster och roliga händelser. Och så klart ett gediget statistikkapitel för alla kalenderbitare. Boken är skriven av fem LFC-supportrar, men den innehåller också ett personligt skrivet kapitel av just Charlotte Rohlin om varför hon blivit klubben och staden trogen genom karriären.

Vill du veta mer? Kontakta johan.hagesund@dibbforlag.se.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *